Online afspraken tool

Maak als klant online een afspraak via je mobiel toestel, tablet of computer. Selecteer je favoriete kapper en je gewenste behandeling. In het maand overzicht zie je onmiddellijk alle vrije momenten. Klik door naar de gewenste dag en bevestig het uur van je afspraak eenvoudig met behulp van je naam en je mobiel telefoonnummer. Voeg je afspraak indien gewenst toe aan je persoonlijke agenda en klaar!

Online afspraken tool

Persoonlijke aanpak

De afspraken tool wordt gepersonaliseerd. Meerdere kappers? Veel verschillende behandelingen met verschillende duurtijden? Geen probleem! Boek je Kapper wordt naar jouw wens aangepast. Het is mogelijk om de tool toe te voegen aan je website of social media maar er wordt standaard ook een persoonlijke webpagina voorzien met alle belangrijke informatie.

Persoonlijke aanpak

Webapplicatie

Boek je Kapper is een webapplicatie waardoor er geen specifieke hardware vereist is. De applicatie is zodanig ontworpen dat de weergave steeds optimaal wordt afgestemd op het toestel dat je gebruikt. Is je computer defect of is de batterij van je tablet leeg? Geen probleem, je kan gewoon verder werken via je laptop of gsm.

Webapplicatie

Overzichtelijk afspraken beheer

Het welkomstscherm toont je meteen alle nodige informatie: volgende afspraken, volgend vrij moment en een volledig maand overzicht. Een persoonlijk dag overzicht, een week overzicht of een overzicht van de afspraken van alle kappers naast elkaar? Aan jou de keuze. Daarenboven is het uit elk van de overzichten mogelijk afspraken toe te voegen of te verwijderen. Elk behandeling heeft haar eigen kleur waardoor je op elk moment het overzicht bewaart.

Overzichtelijk afspraken beheer

Veiligheid en gegevensbescherming

Boek je Kapper is ontwikkeld met een zeer grote aandacht voor veiligheid en gegevensbescherming. Als klant kan je enkel een afspraak maken met je eigen mobiel telefoonnummer. Dit wordt gecontroleerd aan de hand van een verificatiecode per sms. Als je te veel afspraken maakt wordt er een anti-robot test toegepast.

Veiligheid en gegevensbescherming

Continue ontwikkelingen

Boek je Kapper geniet continue ontwikkelingen en verbeteringen in zeer nauwe samenwerking met verschillende kappers. Met veel aandacht voor de wensen en ervaringen van de klanten en de kappers worden er zeer regelmatig software updates doorgevoerd. Dit heeft een positief effect op het gebruiksgemak, de intelligentie en de veiligheid van Boek je Kapper.

Continue ontwikkelingen

No-show minimalisatie en winstmaximalisatie

De verificatie van het telefoonnummer van je klant werkt een vermindering van het aantal no-shows in de hand. Door je administratief werk op een eenvoudige manier te minimaliseren, kan je meer omzet en winst behalen. Het opbrengsten overzicht toont je meteen je verdiensten per dag, per week of per maand.

No-show minimalisatie en winstmaximalisatie

Boost van producten verkoop

Je kan de gebruikte en verkochte producten koppelen aan elke specifieke afspraak. De klant kan deze informatie achteraf raadplegen en een product reserveren voor een volgend kappersbezoek. De opbrengsten uit verkochte producten worden automatisch toegevoegd aan het opbrengsten overzicht.

Boost van producten verkoop